Τα νέα μας

Η All About Coffee στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Η All About Coffee συνεργάζεται με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με αφορμή τα εξειδικευμένα σεμινάρια Barista Level 1 & Level 2 που πραγματοποιεί, όπου οι συμμέτεχοντες μαθαίνουν τα πάντα γύρω από τον καφέ και κάνουν πρακτική εξάσκηση χρησιμοποιώντας espresso MOKASIRS!



HO|RE|CA| 2018

Η 13η HO|RE|CA| ολοκληρώθηκε στις 12 Φεβρουαρίου. Εκεί συμμετείχε η ALL ABOUT COFFEE με τα προϊόντα της MOKASIRS S.p.A. με κύριο προϊόν τον espresso. Επίσης παρουσίασε τη Birra al caffè και τη Sambuca al caffè καθώς και τα ανασχεδιασμένα προωθητικά υλικά, όπως τα φλιτζάνια για espresso, cappuccino και σοκολάτα. Σας ευχαριστούμε όλους που μας επισκεφθήκατε και δοκιμάσατε τα προϊόντα μας.



Η All About Coffee
στη HO|RE|CA 2018

H All About Coffee θα συμμετέχει στη 13η Ho|Re|Ca, όπου θα παρουσιάσει εκτός από τον καφέ espresso Mokasirs και τα νέα προϊόντα της Mokasirs και τα νέα προωθητικά προϊόντα! Με τον ανανεωμένο σχεδιασμό του περιπτέρου της, η All About Coffee θα βρίσκεται εκεί να ανακαλύψετε τα προϊόντα της.

9 – 12 Φεβρουαρίου 2018, Metropolitan Expo, Hall 1 / Stand C32



Η CEO της All About Coffee
στο Coffee & Brunch Vol 5

Η Λουΐζα Γεωργιάδου – CEO της All About Coffee παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό Coffee & Brunch Vol 5. Το πότε ξεκινά η ιστορία της εταιρείας, ποια είναι διαδικασία επιλογής προϊόντων και κατά πόσο δύσκολο είναι να πείσει έναν ιδιοκτήτη cafè να επιλέξει τα προϊόντα Mokasirs είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που απαντά!



Η Mokasirs
στη HOST 2017

Η Mokasirs συμμετείχε στη διεθνή έκθεση HOST στο Μιλάνο τον Οκτώβριο του 2017 με ένα ανανεωμένο περίπτερο. Εκεί παρουσίασε τη νέα Birra al caffè 2200 και τη Sambuca Nera με καφέ. Επίσης, λάνσαρε τα νέα προωθητικά προϊόντα όπως τα φλιτζάνια καφέ espresso και cappuccino με το νέο και μοντέρνο σχεδιασμό!



Η All About Coffee
στο Coffee & Brunch Vol 4

ΤΗ Mokasirs & η All about Coffee πρωταγωνιστούν στο περιοδικό Coffee & Brunch Vol 3! Εκεί συστήνονται εννέα baristi που έχουν εμπιστευτεί τον καφέ espresso Mokasirs, η Αλεξάνδρα Ευαγγέλου από το Grandmas στο Αιγάλεω, ο Γιώργος Μάχος από το Cafè Cafè στο Αλιβέρι, ο Θάνος Γιαννόπουλος από το Θέσις 7 στο Μοναστηράκι, ο Ιωακείμ Γιατρόπουλος από το Legal Cafè – bar στον Πειραιά, η Κωνσταντίνα Γκιώνη από το Costis patisserie boulangerie στο Ηράκλειο Κρήτης, η Λία Γιαβάσογλου από τους Σπεσιαλίστες στο Μενίδι, η Λία Σαραγιώτη από το Cabrio bar & restaurant στο Βοτανικό, ο Μάρκος Φιλιππούσης από το Μαρκοπέδιο στην Τήνο και ο Παναγιώτης Τσίρκας από το Chroma cafè στη Νέα Μάκρη. Παράλληλα το Chandelier, το Grandmas, ο Ίμερος, το Legal espresso bar και ο Σπόρος μας παρουσιάζουν από ένα ρόφημα με βάση τον καφέ espresso Mokasirs και από ένα brunch!



H Mokasirs
στο Athens Street Food Festival 2017

Το Athens Street Food Festival πραγματοποιήθηκε τον Μαϊο του 2017 στον ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι. Εκεί βρισκόταν και η Mokasirs προσφέροντας στους επισκέπτες ροφήματα με βάση τον καφέ espresso.



Ο καφές espresso Mokasirs
στο ΙΕΚ Ακμή

Η All About Coffee συνεργάζεται με το ΙΕΚ Ακμή με αφορμή τα σεμινάρια Barista που πραγματοποιεί. Εκεί οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από τον καφέ και το Latte Art χρησιμοποιώντας καφέ espresso Mokasirs!



Η All About Coffee
στη Ho|Re|Ca 2017

Η All About Coffee συμμετείχε στη 12η Ho|Re|Ca τον Φεβρουάριο του 2017. Με ένα περίπτερο 55 m2, παρουσίασε τα προϊόντα της Mokasirs με κύριο προϊόν τον καφέ espresso και υποδέχτηκε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες.



Η All About Coffee
στο Coffee & Brunch Vol 3

Η Mokasirs & η All about Coffee πρωταγωνιστούν στο περιοδικό Coffee & Brunch Vol 3! Ο Κωνσταντίνος Παύλου δημιουργεί και παρουσιάζει τη συνταγή του ροφήματος «Mocha bianca» με βάση τον Mokasirs espresso ORO. Επίσης παρουσιάζεται το Cabrio Restaurant & Bar στον Πολυχώρο Αθηναϊς με ένα αγαπημένο ρόφημα Mokasirs με ρούμι και το εναλλακτικό Club sandwich, ενώ το Θέσις 7 στο Μοναστηράκι φτιάχνει Baileys Coffee και το συνοδεύει με ζεστό σουφλέ σοκολάτας! Ακόμα, η Αγγελική Γηραλέα γράφει «Βιολογικός καφές - The next big thing»! Ένα θέμα για όλα τα στάδια παραγωγής του βιολογικού καφέ και γιατί να τον επιλέγουμε! Τέλος, η εταιρική παρουσίαση της All About Coffee με το νέο χώρο δειγματισμού και εκπαίδευσης και όλα τα νέα προϊόντα της Mokasirs!



Η All About Coffee
στη HO|RE|CA 2017

Με 550 εκθέτες, 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και περισσότερες από 240 ώρες προγράμματος στα special events, η 12η HORECA 2017 επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως μία έκθεση πραγματικά παγκοσμίου επιπέδου! H All About Coffee θα είναι εκεί.

10-13 Φεβρουαρίου 2017, METROPOLITAN EXPO



Η All About Coffee
στο Coffee & Brunch
Στο δεύτερο τεύχος του Coffee & Brunch παρουσιάζουμε τα νέα προϊόντα της Mokasir’s και τον πλήρη ανασχεδιασμό των συσκευασιών της. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Παύλου μας αποκαλύπτει τη συνταγή του Colombia Dream με βάση τον μονοποικιλιακό espresso Colombia της Mokasir’s! Μην το χάσετε!


Mokasirs Piaggio
Το Mokasir’s Piaggio ταξίδεψε από την Ορεστιάδα για την έκθεση SMF στο Τεχνόπολις στο Γκάζι, στο περίπτερο της Piaggio. Εκεί, προσφέραμε σε όλους τους επισκέπτες καφέ Mokasir’s! Ευχαριστούμε πολύ την Piaggio Hellas για τη φιλοξενία της, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στην έκθεση!


TEDxPatras 2016
Το TEDxPatras πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 14 Μαΐου στο Royal Theater στην Πάτρα με θέμα τις «ευκαιρίες» Εμείς βρισκόμασταν εκεί για να προσφέρουμε σε όλους (ομιλητές, εθελοντές, κοινό και συντελεστές) καφέ και ζεστή σοκολάτα Mokasir’s. Ευχαριστούμε πολύ το TEDxPatras για την «ευκαιρία» που έδωσε και σε εμάς!


H All About Coffee ...στα περίπτερα!
Τα νέα προϊόντα και οι νέες συσκευασίες της MOKASIRS στο περιοδικό Snack & Coffee!

Στο περιοδικό Coffee & Brunch που κυκλοφορεί στα περίπτερα, παρουσιάζουμε όλα τα νέα προϊόντα της MOKASIRS, καθώς και τον πλήρη ανασχεδιασμό των συσκευασίων της! Μην το χάσετε!




Mokasirs Bar
Το πρώτο κινητό MOKASIRS Bar είναι γεγονός! Που βρίσκεται? Σε κάθε γωνιά της Ορεστιάδας! Για να απολαμβάνετε παντού τον αγαπημένο σας καφέ!


Η Mokasirs στο Πρωινό ΑΝΤ1
Ο Francesco Corona μας έμαθε όλα τα μυστικά του καφέ espresso, ενώ παράλληλα έκανε ‪Latte art‬! Ευχαριστούμε πολύ τη Mokasirs, τον Franceco Corona και όλη την ομάδα του Πρωινού του Antenna!