Τα νέα μας

Η All About Coffee
στη HO|RE|CA 2017

Με 550 εκθέτες, 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και περισσότερες από 240 ώρες προγράμματος στα special events, η 12η HORECA 2017 επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως μία έκθεση πραγματικά παγκοσμίου επιπέδου! H All About Coffee θα είναι εκεί.

10-13 Φεβρουαρίου 2017, METROPOLITAN EXPOΗ All About Coffee
στο Coffee & Brunch
Στο δεύτερο τεύχος του Coffee & Brunch παρουσιάζουμε τα νέα προϊόντα της Mokasir’s και τον πλήρη ανασχεδιασμό των συσκευασιών της. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Παύλου μας αποκαλύπτει τη συνταγή του Colombia Dream με βάση τον μονοποικιλιακό espresso Colombia της Mokasir’s! Μην το χάσετε!


Mokasirs Piaggio
Το Mokasir’s Piaggio ταξίδεψε από την Ορεστιάδα για την έκθεση SMF στο Τεχνόπολις στο Γκάζι, στο περίπτερο της Piaggio. Εκεί, προσφέραμε σε όλους τους επισκέπτες καφέ Mokasir’s! Ευχαριστούμε πολύ την Piaggio Hellas για τη φιλοξενία της, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στην έκθεση!


TEDxPatras 2016
Το TEDxPatras πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 14 Μαΐου στο Royal Theater στην Πάτρα με θέμα τις «ευκαιρίες» Εμείς βρισκόμασταν εκεί για να προσφέρουμε σε όλους (ομιλητές, εθελοντές, κοινό και συντελεστές) καφέ και ζεστή σοκολάτα Mokasir’s. Ευχαριστούμε πολύ το TEDxPatras για την «ευκαιρία» που έδωσε και σε εμάς!


H All About Coffee ...στα περίπτερα!
Τα νέα προϊόντα και οι νέες συσκευασίες της MOKASIRS στο περιοδικό Snack & Coffee!

Στο περιοδικό Coffee & Brunch που κυκλοφορεί στα περίπτερα, παρουσιάζουμε όλα τα νέα προϊόντα της MOKASIRS, καθώς και τον πλήρη ανασχεδιασμό των συσκευασίων της! Μην το χάσετε!
Σεμινάρια Barista Level 1
Πραγματοποίησαμε με τον ΚΑΦΕΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗ στο κατάστημα Mokasirs στο Ηράκλειο Κρήτης εκπαιδευτικά σεμινάρια Barista Level 1 σε συνεργασία με την Stage of barista! Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν!


Mokasirs Bar
Το πρώτο κινητό MOKASIRS Bar είναι γεγονός! Που βρίσκεται? Σε κάθε γωνιά της Ορεστιάδας! Για να απολαμβάνετε παντού τον αγαπημένο σας καφέ!


Η Mokasirs στο Πρωινό ΑΝΤ1
Ο Francesco Corona μας έμαθε όλα τα μυστικά του καφέ espresso, ενώ παράλληλα έκανε ‪Latte art‬! Ευχαριστούμε πολύ τη Mokasirs, τον Franceco Corona και όλη την ομάδα του Πρωινού του Antenna!

Υπηρεσίες

  • Εργαλεία Barista
  • Αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα
  • Δωρεάν διαφημιστικό υλικό
  • Δωρεάν εκπαίδευση
  • Ποιοτικός έλεγχος
  • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
  • Επαγγελματικός εξοπλισμός
  • Εξοπλισμός σερβιρίσματος

Η ALL ABOUT COFFEE δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό της. Η εκπαίδευση ενός barista είναι ένας βασικός παράγοντας στην παρασκευή του espresso και των υπόλοιπων προϊόντων της εταιρείας. Η εταιρεία αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ την εκπαίδευση του προσωπικού και υπογράφει την επιτυχία ενός άριστου γευστικού αποτελέσματος.

Εκτός από το άρτιο δίκτυο πωλήσεων στόχος της
ALL ABOUT COFFEE είναι να είμαστε δίπλα στον επαγγελματία όποτε μας χρειαστεί. Εγγύησή μας είναι ένα άψογος σερβιρισμένος espresso και για να το πετύχουμε αυτό συνεργάζεται άψογα το τμήμα πωλήσεων, service και ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας. Όποτε μας χρειαστείτε, θα είμαστε δίπλα σας.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες και το άγχος των εγκαινίων του καινούργιου σας καταστήματος η
ALL ABOUT COFFEE αναλαμβάνει την ημέρα των εγκαινίων σας να σας φέρει ένα barista ώστε να σας απαλλάξουμε από το άγχος της προετοιμασίας του espresso και των υπόλοιπων ροφημάτων. Xαρείτε τους φίλους και πελάτες σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Πελάτης του Μήνα