Τα νέα μας
H All About Coffee θα συμμετέχει στη 14η Ho|Re|Ca|, όπου θα παρουσιάσει τον καφέ espresso Mokasirs καθώς και την πλήρη σειρά των προϊόντων της! Με τον ανανεωμένο σχεδιασμό του περιπτέρου της, η All About Coffee θα βρίσκεται εκεί να ανακαλύψετε τα προϊόντα της και να γιορτάσετε μαζί της τα 10 χρόνια που υφίσταται στην ελληνική αγορά!
8 - 11 Φεβρουαρίου 2019, Metropolitan Expo, Hall 1 / Stand C32
Η All About Coffee συνεργάζεται με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με αφορμή τα εξειδικευμένα σεμινάρια Barista Level 1 & Level 2 που πραγματοποιεί, όπου οι συμμέτεχοντες μαθαίνουν τα πάντα γύρω από τον καφέ και κάνουν πρακτική εξάσκηση χρησιμοποιώντας espresso MOKASIRS!
Η 13η HO|RE|CA| ολοκληρώθηκε στις 12 Φεβρουαρίου. Εκεί συμμετείχε η ALL ABOUT COFFEE με τα προϊόντα της MOKASIRS S.p.A. με κύριο προϊόν τον espresso. Επίσης παρουσίασε τη Birra al caffè και τη Sambuca al caffè καθώς και τα ανασχεδιασμένα προωθητικά υλικά, όπως τα φλιτζάνια για espresso, cappuccino και σοκολάτα. Σας ευχαριστούμε όλους που μας επισκεφθήκατε και δοκιμάσατε τα προϊόντα μας.
στη HO|RE|CA 2018
H All About Coffee θα συμμετέχει στη 13η Ho|Re|Ca, όπου θα παρουσιάσει εκτός από τον καφέ espresso Mokasirs και τα νέα προϊόντα της Mokasirs και τα νέα προωθητικά προϊόντα! Με τον ανανεωμένο σχεδιασμό του περιπτέρου της, η All About Coffee θα βρίσκεται εκεί να ανακαλύψετε τα προϊόντα της.
9 – 12 Φεβρουαρίου 2018, Metropolitan Expo, Hall 1 / Stand C32
στο Coffee & Brunch Vol 5
Η Λουΐζα Γεωργιάδου – CEO της All About Coffee παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό Coffee & Brunch Vol 5. Το πότε ξεκινά η ιστορία της εταιρείας, ποια είναι διαδικασία επιλογής προϊόντων και κατά πόσο δύσκολο είναι να πείσει έναν ιδιοκτήτη cafè να επιλέξει τα προϊόντα Mokasirs είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που απαντά!
στη HOST 2017
Η Mokasirs συμμετείχε στη διεθνή έκθεση HOST στο Μιλάνο τον Οκτώβριο του 2017 με ένα ανανεωμένο περίπτερο. Εκεί παρουσίασε τη νέα Birra al caffè 2200 και τη Sambuca Nera με καφέ. Επίσης, λάνσαρε τα νέα προωθητικά προϊόντα όπως τα φλιτζάνια καφέ espresso και cappuccino με το νέο και μοντέρνο σχεδιασμό!
στο Coffee & Brunch Vol 4
ΤΗ Mokasirs & η All about Coffee πρωταγωνιστούν στο περιοδικό Coffee & Brunch Vol 3! Εκεί συστήνονται εννέα baristi που έχουν εμπιστευτεί τον καφέ espresso Mokasirs, η Αλεξάνδρα Ευαγγέλου από το Grandmas στο Αιγάλεω, ο Γιώργος Μάχος από το Cafè Cafè στο Αλιβέρι, ο Θάνος Γιαννόπουλος από το Θέσις 7 στο Μοναστηράκι, ο Ιωακείμ Γιατρόπουλος από το Legal Cafè – bar στον Πειραιά, η Κωνσταντίνα Γκιώνη από το Costis patisserie boulangerie στο Ηράκλειο Κρήτης, η Λία Γιαβάσογλου από τους Σπεσιαλίστες στο Μενίδι, η Λία Σαραγιώτη από το Cabrio bar & restaurant στο Βοτανικό, ο Μάρκος Φιλιππούσης από το Μαρκοπέδιο στην Τήνο και ο Παναγιώτης Τσίρκας από το Chroma cafè στη Νέα Μάκρη. Παράλληλα το Chandelier, το Grandmas, ο Ίμερος, το Legal espresso bar και ο Σπόρος μας παρουσιάζουν από ένα ρόφημα με βάση τον καφέ espresso Mokasirs και από ένα brunch!
στο Athens Street Food Festival 2017
Το Athens Street Food Festival πραγματοποιήθηκε τον Μαϊο του 2017 στον ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι. Εκεί βρισκόταν και η Mokasirs προσφέροντας στους επισκέπτες ροφήματα με βάση τον καφέ espresso.
στο ΙΕΚ Ακμή
Η All About Coffee συνεργάζεται με το ΙΕΚ Ακμή με αφορμή τα σεμινάρια Barista που πραγματοποιεί. Εκεί οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από τον καφέ και το Latte Art χρησιμοποιώντας καφέ espresso Mokasirs!
στη Ho|Re|Ca 2017
Η All About Coffee συμμετείχε στη 12η Ho|Re|Ca τον Φεβρουάριο του 2017. Με ένα περίπτερο 55 m2, παρουσίασε τα προϊόντα της Mokasirs με κύριο προϊόν τον καφέ espresso και υποδέχτηκε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες.
στο Coffee & Brunch Vol 3
Η Mokasirs & η All about Coffee πρωταγωνιστούν στο περιοδικό Coffee & Brunch Vol 3! Ο Κωνσταντίνος Παύλου δημιουργεί και παρουσιάζει τη συνταγή του ροφήματος «Mocha bianca» με βάση τον Mokasirs espresso ORO. Επίσης παρουσιάζεται το Cabrio Restaurant & Bar στον Πολυχώρο Αθηναϊς με ένα αγαπημένο ρόφημα Mokasirs με ρούμι και το εναλλακτικό Club sandwich, ενώ το Θέσις 7 στο Μοναστηράκι φτιάχνει Baileys Coffee και το συνοδεύει με ζεστό σουφλέ σοκολάτας! Ακόμα, η Αγγελική Γηραλέα γράφει «Βιολογικός καφές - The next big thing»! Ένα θέμα για όλα τα στάδια παραγωγής του βιολογικού καφέ και γιατί να τον επιλέγουμε! Τέλος, η εταιρική παρουσίαση της All About Coffee με το νέο χώρο δειγματισμού και εκπαίδευσης και όλα τα νέα προϊόντα της Mokasirs!
στη HO|RE|CA 2017
Με 550 εκθέτες, 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και περισσότερες από 240 ώρες προγράμματος στα special events, η 12η HORECA 2017 επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως μία έκθεση πραγματικά παγκοσμίου επιπέδου! H All About Coffee θα είναι εκεί.
10-13 Φεβρουαρίου 2017, METROPOLITAN EXPO
στο Coffee & Brunch